Digitalt grundkursus

Lær at fotografere som de professionelle, af en professionel.

Digital fotografi er både udfordrende og sjovt og giver dig masser af tekniske muligheder for at tage rigtig gode billeder. Men som nybegynder kan det være svært at overskue begreber som lukkertid, hvidbalance, dybdeskarphed, blænde, brændvidde, raw, workflow og så videre og så videre.

Den bedste ide at tage et godt grundkursus i emnet, gerne med en blanding af teori og praksis.

Dette grundkursus i digital fotografi, giver dig en super indføring i teknikken og en meget større forståelse for kameraet. Samtidig får du inspiration ved at møde andre fotografer med den samme interesse.

Det er måske tid til at få lært dit kamera ordentligt at kende.

Kurset løber over en hel dag fra kl. 9.00 – 16.30. Vi starter med teorien omkring dit kamera og øver derefter de forskellige funktioner på dit eget kamera. Senere på dagen snakker vi komposition og billedeopbygning, så du efter kurset er parat til at øve dig på egen hånd og skabe billeder med styrke og dybde.

Kursets indhold og program.

Kamera Objektiver ISO Blænde Lukker Dybdeskarphed Automatik Manuelt Hvidbalance Autofokus Ekstraudstyr

Praktiske øvelser med kameraet.

Komposition, Tips til bedre billeder, inspiration fra kendte fotografer.

Praktiske øvelser, billedopbygning.

Workflow Filformater Raw Udvælgelse Indeksering Kagring Lightroom

Kurset henvender sig til nybegyndere/let øvede fotografer enten med et digitalt spejlreflekskamera som fx. Canon, Sony eller Nikon eller et spejlløst kamera som fx. Fuji X100, Fuji X-t2, Sony NEX, Leica Q, Olympus OMD.

Vi tager udgangspunkt i de helt grundlæggende fotografiske begreber og virkemidler, som virker på samme måde i alle kameraer.

På kurset vil du lære at bruge dit kamera manuelt, så du kan styre alle funktioner og skabe de billeder du drømmer om, ligesom de professionelle gør det.

På grund af det begrænsede deltagerantal på max. 12 personer vil der være god tid til at stille spørgsmål og modtage personlig vejledning.

Jeg har over 25 års erfaring og arbejder dagligt som freelance pressefotograf. Jeg har personlig erfaring med at bruge både Nikon, Canon, Leica og Fuji.

Læs hvad tidligere elever svarede på deres evalueringsskema:

– Jeg har været super glad for kurset og har fået rigtig meget ud af det, både teknisk og kreativt. Jeg føler mig nu meget bedre klædt på til at gå videre med min fotointeresse.

– Endnu engang tak for et godt kursus – det var virkelig lærerigt!

– Super godt !

– Jeg har været rigtig tilfreds med kurset. Det har været præcis det jeg havde brug for at vide om kameraet osv.

– Virkeligt lærerigt og vil klart anbefale det til andre. Er super tilfreds.

– Jeg var især begejstret for præsentationen af flash, som fungerede godt med praksis først og teori bagefter. Vil anbefale det til mine venner.

– Super med gode parkeringsforhold.

– Kunne til tider blive lidt for meget udstyrssnak, men overall super fedt.

– Får nu meget mere ud af det indkøbte udstyr.

Pris 1550,00 for 7,5 timers undervisning

Kurset holdes i København NV