Workshop i Fotografisk Inspiration, Fordybelse og Fastholdelse

Ønsker du at få eller genopfinde din fotografiske inspiration, vil du udfordres på din kreativitet og ønsker du at kunne fordybe dig i og fastholde dine fotografiske projekter er denne workshop lige noget for dig.

Vi arbejder med kreativitet og inspiration og med metoder til at opnå fordybelse og sidste men ikke mindst hjælper dig til, at samle alt dette i konkrete projekter. Du får sparring til dine personlige projekter eller det du definere undervejs og vi tilbyder individuelle opfølgende sessions efter kurset som en integreret del af kurset.

Kurset afholdes i det nordlige Jylland nærmere bestemt områderne omkring Mors, Thy, Hanstholm og Klitmøller. Vi vil udnytte den helt specielle natur og lys, der er i denne dejlige del af Danmark. Måske er det helt nyt for dig og du opdager en ny del af dit eget land eller også kan det blive et glædeligt gensyn.

Selve workshoppen afvikles i en form, hvor jeres input og interaktion vil være en vigtig del af processen og succesen. Vi vil planlægge og udfordre jer med en række opgaver og der vil også være gennemgang af nogle af vores personlige projekter som inspiration, samt indlæg omhandlende netop inspiration, fordybelse og fastholdelse omkring jeres eget fotografiske virke. For dem af jer, der ønsker det, tilbydes en opfølgesseance 2-3 måneder efter kurset. Dette aftales individuelt efterfølgende eller undervejs på kurset.

For at sikre, at vi kan få mest mulig personlig interaktion og sparring, har vi begrænset kurset til 10 pladser og tilmelding bliver efter først til mølle princippet.

Pris og andet praktisk

Rejsedatoer: Tirsdag 26.9.2017 kl. 15.30 – Lørdag d. 30.9.2017 kl. 16.00

Rent praktisk vil vi have afgang fra København tirsdag den 26. september, formiddag og vi returnerer lørdag den 30. september kl. ca. 16.00. Vi fordeler os i tre biler og indkvarterer os i lejet hus i Thy.

Prisen er kun 4500,00 kr, som inkluderer kursus, ophold, transport og efterfølgende opfølgning. Forplejning forventes at beløbe sig til 100,00 kr pr. mand pr. dag. Vi regner med at købe lokalt ind og få mulighed for at smage på de lokale specialiteter.

Instruktørerne på kurset vil være Ole Bo Jensen og Ole Jauch.

Ole Bo Jensen er professionel pressefotograf og har siden 2000 lavet billeder til danske kunder, primært magasinfoto, reportage og portrætter.

Fotografisk arbejder Ole også personligt med projekter både i Danmark og i udlandet, han har årligt ca. 60 dages rejseaktivitet, med kameraet som rejsefælle.

Disse personlige fotografier samler han i udstillinger og bøger.

Ole Jauch er autodidakt fotografisk billedkunstner og har tidligere arbejdet med maleri og keramik. Ole arbejder med både digital og analog kamerateknik og har haft flere udstillinger af fotografi.

Oles tilgang til fotografiet er projektfokuseret og han arbejder altid på flere samtidige projekter.

 

Pris 4.500,00

Husk at du, hvis du er medlem af DJ, kan søge ophavsretsmidler til efteruddannelsesaktiviteter.

Tilmelding senest 10.7.2017