Skip to main content

Det er virkelig irriterende..

By 5. november 2014Ikke kategoriseret

… gang på gang at se hvordan canon fotografer må kæmpe med alle mulige storm-p løsninger for at holde et filter på plads foran deres flash.

Sidst var i TV i aftes, hvor der ved et pressemøde var flere fotografer med CTO-gel tapet fast foran faklen på deres flash.

Hvis man har en Nikon flash, har Nikon sørget for små søde udskårne gels, der sågar følger med flashen når man køber den. I de sidste versioner kan flashen sågar fortælle kameraet hvilken gel, der er monteret og bede om at få ændret hvidbalancen.

Men så nemt er det ikke at være canon fotograf nej, men her er løsningen for alle jer tape/velcro/elefantsnot/elastik/younameit ekvilibrister.

Print blot denne pdf og klip skabelonen ud. Læg den på din foretrukne gel, og klip formen ud. Fold en skarp kant efter den tegnede linie og nu er du klar. Den skarpe fold danner en påklædningsdukke-monterings-flap, som lige glider ned mellem fillcard og flashfakkel, smart, nemt at af/påmontere, og så kan man vel få 1000-1500 gels ud af en rulle 100×150 Rosco Gel.

God fornøjelse med saksen.

Canon 580ex2