Skip to main content

“Det var altså ikke med vilje…”

By 5. november 2014Ikke kategoriseret

.. men nu står vores gamle grimme campingvogn altså her midt i den danske natur og ligner lort.

Skønhed, kunst, skrald, dårlig smag, jeg ved det ikke, men da jeg var i Ganløse i andet ærinde synes jeg egentlig at campingvognen, med sin grimhed, sin forlængst glemte elegance, blev til et monument i det svage vintersollys.

Og da jeg så sad her og rodede med billedet og skulle finde en god forklaring på at jeg absolut skulle tage et billede, tænkte jeg på Henrik Saxgren og hans nyeste bog ‘Unintented sculptures’, som netop er udgivet i forbindelse med en udstilling på den sorte diamant.

Henrik har, som jeg gjorde det idag, gået rundt med sit kamera og undret sig over menneskets evne til at producere storhed, der siden forfalder og gennem forandringen måske kommer til at virke helt skulpturelle.

Så du ikke udstillingen, så køb bogen…

 

Campingvogn

Campingvogn