Skip to main content
[nectar_slider location=”FIFF” full_width=”true” overall_style=”classic” slider_transition=”slide” button_sizing=”regular” slider_height=”300″]

Workshop i Fotografisk Inspiration, Fordybelse og Fastholdelse

Ønsker du at få eller genopfinde din fotografiske inspiration, vil du udfordres på din kreativitet og ønsker du at kunne fordybe dig i og fastholde dine fotografiske projekter er denne workshop lige noget for dig.

Vi skal arbejde med kreativitet og inspiration og med metoder til at opnå fordybelse og hjælpe dig til, at samle alt dette i konkrete projekter. Du får sparring til dine personlige projekter og jeg tilbyder individuelle opfølgende sessions efter kurset.

Kurset afholdes i det nordlige Jylland nærmere bestemt områderne omkring Mors, Thy, Hanstholm og Klitmøller. Vi vil udnytte den helt specielle natur og lys, der er i denne dejlige del af Danmark. Måske er det helt nyt for dig og du opdager en ny del af dit eget land eller også kan det blive et glædeligt gensyn.

Selve workshoppen afvikles i en form, hvor jeres input og interaktion vil være en vigtig del af processen og succesen. Jeg vil planlægge og udfordre jer med en række opgaver og der vil også være gennemgang af nogle af vores personlige projekter som inspiration, samt indlæg omhandlende netop inspiration, fordybelse og fastholdelse omkring jeres eget fotografiske virke.

For at sikre, at vi kan få mest mulig personlig interaktion og sparring, er kurset begrænset til 10 pladser og tilmelding bliver efter først til mølle princippet.

Pris og andet praktisk

Rejsedatoer: Tirsdag 29.09.2020 kl. 10.30 – Lørdag d. 03.10.2020 kl. 16.00

Rent praktisk vil vi have afgang fra København tirsdag om formiddagen og vi returnerer lørdag om eftermiddagen kl. ca. 16.00. Vi fordeler os i tre biler og indkvarterer os i et lejet hus i Klitmøller.

Prisen er kun 4800,00 kr, som inkluderer kursus, ophold, transport. Forplejning forventes at beløbe sig til 100,00 kr pr. mand pr. dag. Vi regner med at købe lokalt ind og får mulighed for at smage på de lokale specialiteter.

Mere om mig, klik her:

Pris 4.800,00

Tilmelding senest 20.8.2020

9 pladser tilbage. (16.7)

Skal du med, så send mig en email på ole@imagebureauet.dk eller ring på 61790820.