Skip to main content

Girls just wanna have fun …

By 5. november 2014Ikke kategoriseret

… dressed up for battle, they still look like princesses.

Sidste uge var det Mixed martial arts, denne uge var jeg til Rollerderby i DGI-byen. 2 hold med rullestærke piger i hullede netstrømper kæmper om at få løbet flest banerunder, mens et godt underholdt publikum hepper det de har lært.

Det er første gang Rollerderby er på dansk jord, men sikkert ikke den sidste.

Jeg havde en 24mm og en 85mm med til lejligheden og behøvede ikke mere. 1600iso, 1/125 og blænde 2 var det lys der var der, så jeg er glad for at jeg ikke havde fået en 70-200/4 med, ligesom den politiken-praktikant, jeg derfor lånte min 85/1.2.

Nyd serien på www.olebojensen.com.

Rollerderby copenhagen

Rollerderby copenhagen

One Comment