Skip to main content

It has been a while….

By 5. november 2014Ikke kategoriseret

… men hvad skal jeg sige, der har været gang i nogle andre ting i stedet for at skrive på bloggen.

Derfor må jeg lige lave en mega opsamling og håber I vil bære over med at kommentarerne ikke bliver så lange.

Krifa

Krifa

En mindre opgave for KRIFA var at lave et portræt af Bettina. Bettina var blevet smidt ud af en kommunal ordning i utide og KRIFA hjap tingen på gled.

Lars Løkke Rasmussen

Lars Løkke Rasmussen

En portrætopgave for hjemmeværnet bragte mig til Marienborg, hvor jeg fik dette dobbeltportræt af Jens Hald og landets statsminister.

Øjenlæge undersøgelser

Øjenlæge undersøgelser

En opgave for Sundhed.dk i forbindelse med Lægehåndbogen tog mig med til øjenlægen med Hanne. Personligt synes jeg det er grænseoverskridende at lade skarpe genstande komme tæt på mine øjne, men min model Hanne tog det i stiv arm.

Post og tele museet

Post og tele museet

Post og tele museet

Post og tele museet

En af mine kunder Post og telemuseet, et fascinerende sted på købmagergade åbnede et ny frimærkelegeland. Min opgave var at producere reklamebilleder i det halvfærdige byggeri. Billederne bruges nu i Købmagergade og har været husstandsomdelt i indstikket MedRundt fra Post Danmark.

Glade børn

Glade børn

Glade børn er altid dejligt og når man giver glade drenge og piger en fodbold bliver de bare endnu gladere. Billederne er lavet til Københavns Kommune til brug på hjemmesider og årsrapporter.

Thomas

Thomas

Thomas er en upcoming frisør der havde brug for et lækkert portræt til bred markedsføring.

Kommunernes landsforening

Kommunernes landsforening

Topledelsen i Kommunernes Landsforening havde brug for et magasinbillede til deres årsberetning, som vi skød i det store atriumrum i KL-bygningen.

Emma

Emma

Som en lille sød rosin i pølseenden var der skønne Emma på 1 år, der med stor glæde poserede for den stakkels fotograf der faldt på maven for charmen.

73 Comments