Skip to main content

OBJ

FOTOKURSER OG WORKSHOPS

Ønsker du at blive en bedre fotograf og få mest muligt ud af dit kamera og din hobby?

Siden 2007 har jeg undervist mange hundrede fotografer om kameraets mange knapper, om software eller forskellige fotografiske udfordringer.

Siden 2010 har mange fotografer også rejst med mig ud i verden for at afprøve deres fotografiske og menneskelige kræfter i fx. Tyrkiet, Island, Indien, Rumænien eller Serbien.

For mig er et kamera den bedste billet til hele verden. Med et kamera i hånden tager du ned af den sti, ingen andre vil går, du får kontakt med mennesker du normalt ville passere og den måde du oplever nye kulturer på, er større og rigere med et kamera i hånden.

For mange er den største overvindelse at kunne fotografere fremmede mennesker. Det ser jeg som en udfordring at lære mine elever, så hvis du virkelig vil udvikle dig som menneske og fotograf, så tag med på en af mine rejser og OPLEV.

Du er velkommen til at kigge mit udvalg igennem, håber at lære dig at kende på et kursus/workshop en dag.