Skip to main content

Med Selma til lægen…

By 5. november 2014Ikke kategoriseret

… var overskriften på en opgave for en større dansk lægeorganisation. Målet var at skyde nogle billeder til deres nye hjemmeside og derfor mødtes Selma+mor+læge og jeg hinanden på Vesterbro.

Rummet var en ren foræring, dejlig lyst, oplyst mest af tungsten lys, blandet med en grå eftermiddagshimmel udenfor. Møbler og indretning i skønne pang farver. Lægen var også en foræring, sød, smilende og imødekommende, og så var der Selma. Hun er nok, uden undtagelse, den nemmeste model jeg har brugt til dato. Hoppede direkte fra den ene lægesituation til den anden, og sågar den tørre ispind klarede hun helt uden så meget som et piv. Selma havde sågar lige forberedt et kvalificeret spørgsmål om noget tør hud til lægen, så det fik hun svar på mens hun nu alligevel stod model. Imponerende.

Billederne blev, som sædvanligt havde jeg nær sagt, skudt uden x-tra lys (800 iso), med de dejlige faste brændvidder fra Canon (24, 35, 50) og i fri hånd. 1/60 bl. 2.5.

Hvidbalancen blev sat til tungsten, det var ikke helt præcist, men godt nok til at vi kunne snakke om billederne undervejs, og så er de jo dejligt nemt at finde den helt rigtige WB i raw.konverteringen.

Lægebesøg

Lægebesøg

Bare gab helt op…